Cariphy biedt dé app voor sportprofessionals

Cariphy biedt dé app voor sportprofessionals

Op woensdag 14 oktober 2015 heeft Cariphy een nieuwe, eigen applicatie gepresenteerd die de Cariphy softwarepakketten ondersteunt. Deze app is speciaal bedoeld voor professionals in de sportwereld, zoals trainers, sportscholhouders en fitnessinstructeurs, en hun klanten. De app is zowel voor iOS als Android geschikt.

Koppelen aan de software

De Cariphy software is er om als professional zelf rapportages te maken, klantgegevens te beheren, een huisstijl te ontwerpen, informatie te delen en bijvoorbeeld sportschema’s op te zetten. De software zorgt ervoor dat het toegankelijk is voor collega’s en dat bepaalde informatie gemakkelijk gedeeld kan worden met klanten. Omdat alles met elkaar in verbinding staat is het werken met de Cariphy software efficiënt, makkelijk en snel.

Excite en Inspire

De nieuwe app sluit perfect aan op de Excite en Inspire softwarepakketten en dit verhoogt uiteraard de gebruiksvriendelijkheid en het gebruiksgemak. Met de komst van de app zijn de sportprofessionals niet meer gebonden aan hun werklocatie, maar kunnen zij altijd en overal toegang verkrijgen tot de software. De app is veilig in gebruik en biedt mogelijkheden om zelfs onderweg klanten te informeren of gegevens door te zenden. De applicatie van Cariphy is al verkrijgbaar via de App Store en de Google Play Store en kan gratis worden geïnstalleerd. Echter, om de applicatie te kunnen gebruiken is het wel een vereiste dat je een licentie van Cariphy Excite of Cariphy Inspire in je bezit hebt. Er geldt een proefperiode van twee weken waarin de mogelijkheid bestaat zowel de nieuwe app als de reguliere desktop software uitgebreid te testen.

Het meest complete sportpakket

Remy Moelchand behoort tot de bedenkers van het concept van Cariphy en is tevens medisch personal trainer van beroep. Moelchand geeft aan dat Cariphy zich onderscheidt doordat het werkt met een team van professionals die stuk voor stuk actief zijn in het werkveld. Dit is uniek. Cariphy is niet de enige aanbieder van dergelijke software voor sportprofessionals, maar is wel uniek in het feit dat alles gebaseerd is op eigen ervaringen. Pas wanneer alles voldoet aan alle wensen en eisen die er leven onder de health professionals is het goed genoeg. Het gaat erom dat het werk van deze professionals zo makkelijk mogelijk gemaakt wordt. Binnen het team van bedenkers van Cariphy zijn onder meer fysiotherapeuten, voedingsdeskundigen en personal trainers met verschillende specialisaties te vinden. Het doel van de organisatie is om uiteindelijk het meest uitgebreide en meest complete softwarepakket te ontwikkelen en aan te bieden aan sport en health professionals.

Cariphy app

8.8

Snelheid

7.5/10

Prestatie

9.0/10

Prijs

10.0/10

Pros

  • Overcompleet

Cons

  • Slechts 14 dagen gratis

Similar Posts
Panasonic TX-50CS620 Led tv, is meer dan een tv
Panasonic TX-50CS620 Led tv, is meer dan een tv
Als je de TX-50CS620 van Panasonic in huis haalt is het genieten geblazen van prachtig mooie beelden op dit grote...
Microsoft Band 2; persoonlijke fitnessassistente altijd aan de hand
Microsoft Band 2; persoonlijke fitnessassistente altijd aan de hand
Microsoft heeft de nieuwe Microsoft Band 2 inmiddels aangekondigd. Het gaat hier om een vernieuwde en aangepaste versie van de...