Microsoft Band 2; persoonlijke fitnessassistente altijd aan de hand

Microsoft Band 2; persoonlijke fitnessassistente altijd aan de hand

Microsoft heeft de nieuwe Microsoft Band 2 inmiddels aangekondigd. Het gaat hier om een vernieuwde en aangepaste versie van de fitnesstracker. Je kunt jouw persoonlijke fitnessassistente Cortana nu aan de hand meenemen, of eigenlijk om de pols.

Vraagbaak

Cortana kan je voortdurend in de gaten houden. Zij laat het je direct weten wanneer je een workout hebt gemist en zorgt ervoor dat je trainingsschema hier direct op aangepast wordt. Wellicht ben je al bekend met het feit dat je haar via Windows 10 gewoon vragen kunt stellen. Microsoft heeft het voor elkaar om nu ook gewoon vragen te kunnen stellen aan de Cortana aan je pols.

Verschillen en overeenkomsten

Er zijn wel wat verschillen in het ontwerp te vinden. De Microsoft Band was had een aanzienlijk minder rond scherm als de opvolger. Dit nieuwe model wordt dan ook comfortabeler gedragen, doordat deze beter aansluit op de pols. De tracker heeft nu ook de mogelijkheid om de hoeveelheid zuurstof in het bloed te meten en heeft het vermogen om verschillen in hoogte vast te leggen. Natuurlijk zijn er ook enkele zaken gelijk gebleven. Vrijwel alle functies zijn behouden gebleven. Zo zijn de slaapsensor en de hartritmemonitor nog altijd terug te vinden in de Microsoft Band 2.

Makkelijk koppelen

De Microsoft Band 2 kan worden gekoppeld aan Windows, aan iOS apparaten en aan Android Smartphones. Hierdoor is het ook mogelijk om berichten, e-mails en notificaties op de tracker te ontvangen. De Band 2 ligt in Amerika eind oktober in de winkel met een prijskaartje van 250 dollar. De vernieuwde versie is dan ook iets duurder dan de voorganger. Het is nog niet bekend wanneer de Microsoft Band 2 naar Europa komt of wat deze in Europa moet gaan kosten.

 

Microsoft Band 2

8.3

Prestatie

8.0/10

Funcites

10.0/10

Prijs

7.0/10

Pros

  • Vele funcites

Cons

  • Vrij duur

Similar Posts
Panasonic TX-50CS620 Led tv, is meer dan een tv
Panasonic TX-50CS620 Led tv, is meer dan een tv
Als je de TX-50CS620 van Panasonic in huis haalt is het genieten geblazen van prachtig mooie beelden op dit grote...
Cariphy biedt dé app voor sportprofessionals
Cariphy biedt dé app voor sportprofessionals
Op woensdag 14 oktober 2015 heeft Cariphy een nieuwe, eigen applicatie gepresenteerd die de Cariphy softwarepakketten ondersteunt. Deze app is...