Panasonic TX-50CS620 Led tv, is meer dan een tv

Panasonic TX-50CS620 Led tv, is meer dan een tv

Als je de TX-50CS620 van Panasonic in huis haalt is het genieten geblazen van prachtig mooie beelden op dit grote 50 inch led paneel met een FullHD resolutie. De kleuren worden prachtig weer gegeven het contrast is mooi realistisch en de snelste beelden woorden zelfs vloeiend weergegeven. Dit komt door de Bright Panel Plus techniek gemaakt door Panasonic zelf. Het is niet allen genieten van supermooie beelden maar ook profiteer je van smart-tv om alles uit je tv te halen wat er in zit. Zo kun je van af je telefoon of tablet content naar je tv toe streamen zelf als je niet thuis bent. Een andere leuk feit is dat je met deze TX50CS620 tv kunt kijken zonder een tv-aansluiting.

Led paneel met Full HD

Tegenwoordig is het niet zo raar om overal in huis tv te willen kijken. Meestal is er een gebrek aan tv-aansluitingen waardoor dit niet mogelijk is. Daar komt deze TX50 serie om de hoe kijken met een ingebouwde mogelijkheid om te streamen van af een hoogwaardige Panasonic tv of via de decoder die wel verbonden is. De koppeling kan tot stand worden gebracht door een netwerkkabel of via de wifi.

Streaming

De tv begint steeds meer op de computer te lijken. Als er niks leuks op tv is kun het internet op via de smart. Deze tv beschikt over my Stream, deze handige functie laat jou series en films selecteren die jou leuk lijken. Uiteraard is er bij het gebruik van deze dienst wel een internetverbinding nodig. Zo dra je tv is verbonden met het internet kun je alle kant op. Er is altijd iets te vinden dat in de smaak valt.

Tv Anywhere

Wil jij op vakantie liever niet je favoriete serie missen? De TX-50CS620 kan jou hier bij helpen ook al staat deze thuis in de tv kamer. Dit is dankzij TV Anywhre. Via de internetverbinding kan het toestel verbinding zoeken met jouw smartphone en of tablet om de series te bekijken die je liever niet mist. Ook kun je ze op nemen door een hard schijf aan te sluiten op de tv via een usbpoort. Het is wel belangrijk om een constante internetverbinding te hebben met een fatsoenlijke snelheid om fatsoenlijk TV Anywhere tot zijn recht te laten komen.

Panasonic TX-50CS620E

9.5

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

8.5/10

Prestatie

10.0/10

Pros

  • Led
  • Full Hd
  • Smart

Cons

  • Geluid kan beter

Similar Posts
Microsoft Band 2; persoonlijke fitnessassistente altijd aan de hand
Microsoft Band 2; persoonlijke fitnessassistente altijd aan de hand
Microsoft heeft de nieuwe Microsoft Band 2 inmiddels aangekondigd. Het gaat hier om een vernieuwde en aangepaste versie van de...
Cariphy biedt dé app voor sportprofessionals
Cariphy biedt dé app voor sportprofessionals
Op woensdag 14 oktober 2015 heeft Cariphy een nieuwe, eigen applicatie gepresenteerd die de Cariphy softwarepakketten ondersteunt. Deze app is...